search, read & destroy

úterý 13. března 2012

Nic moc, to jaro

***
11.3.2012 - FK Slavoj Vyšehrad - FK Teplice B 0:1
***
Jak se člověk do lesa těší, tak je to pak pěkně na hovno. Vyšehrad včera start do jarní části moc nezvlád, takže tendle report bude krátkej, abych se v tom moc nerejpal.

Sestava přitom papírově nevypadala nijak zle, zásadní čtyřka na ose Hendrych-Kohout-Kočí-Hradecký všichni byli do zápasu redy. V bráně podle očekávání Orson Wells Krček, pak jména jako Nosek, Horkavý, Švejda, Zimmerman, v útoku Radovan Babašta. Papírově dobrý.

První poločas nepřines vcelku nic moc zajímavýho, Teplice měly pozičně trochu navrch, ale nic dramatickýho. Vzájemný oťukávání a plno zmršených, nebo uplně "nevim co s tim, ná vole" přihrávek. Ke konci poločasu přišel přímák proti Teplicím, kterej zahrával Hradec, pěkně stočenej míč, ve vápně se to všelijak odrazilo směrem na Kočího, jeho efektní střela z voleje šla ale doprostřed brány, přímo do rukavic teplickýho brankaře. V samotnym závěru půlky pak ještě vyšehradskej kapitán Heňa dost důrazně zajel do jednoho z teplických, za což si vysloužil žlutou kartu.

Pak následovala přestávka na klobásu, která si podržela svojí kvalitu a stala se tak nejpozitivnějším momentem toho dne. Bobšovi pak upadl krajíc chleba na hrací plochu a pak se dost bál, aby ho nevyhmát hlavní pořadatel, hlasatel a moderátor. Ten mu řek, že tady nekrmíme kachničky.



Druhá půlka pokračovala v nevýrazný šedi zkažených přihrávek a nedotažených nápadů. Na hřiště přišel Evžen Čižikov, ale nebylo to nic moc platný. Stejně ani Houdek, tentokrát umístěnej kamsi do středu zálohy nic moc nezmoh, páč přes ty svoje vlasy musel vidět úplnej pendrek.

Z teplickýho kádru byl nejvíc vidět mladej Verbíř, kterej se snaží dělat čest dobrýmu jménu a docela mu to i jde. Kolem sedmdesátý minuty nastřelil z přímáku břevno, z čehož si přihlížející parta old boys možná i stříkla do textilu, těžko říct. První Verbířův brejk vyšehradskej golman Krček ještě dokázal vystínit, druhej brejk v závěru utkání už skončil gólem.

Takže 0:1, nic moc hoši. Takle ten postup nevykopem.

Žádné komentáře:

Okomentovat